Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας

Καλωσορίσατε στο νέο web site του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.

Προχωράμε μαζί

Ανοίγοντας νέα μονοπάτια, με εργαλεία τεχνολογίας αιχμής.


Ιατρικος Σύλλογος Μαγνησίας

e-Services

Ηλεκτρονική έκδοση των πιστοποιητικών και βεβαιώσεων του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.

e-Payments

Ηλεκτρονικές πληρωμές με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών, των συνδρομών των μελών του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.

/

Διοικητικό ΣυμβούλιοΔείτε τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου

Πειθαρχικό ΣυμβούλιοΔείτε τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου

Εξελεγκτική ΕπιτροπήΔείτε τα μέλη της Εξελεγκτικής επιτροπής

Εκπρόσωποι Π.Ι.Σ.Δείτε τους εκπροσώπους Π.Ι.Σ.

Βρείτε όλους τους ιατρούς του νομού Μαγνησίας  

Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου.

Τελευταία Απόφαση Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.
Απόφαση διοικητικού Συμβουλίου 01/08/2015 - Απόφαση διοικητικού συμβουλίου. Θέμα Απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου Ο  Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας αισθάνεται την ανάγκη να πάρει θέση και να καταγγείλει την ανυπόγραφη επιστολή του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. της 23/7/2015 προς τους συμβεβλημένους ιατρούς με τον Οργανισμό.
Την συγκεκριμένη ανυπόγραφη επιστολή την θεωρούμε απαράδεκτη,
εξοργιστική και προσβλητική προς όλους τους ιατρούς με το πνεύμα και την φρασεολογία που διατυπώθηκε, διότι το πρόβλημα για τους ιατρούς δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά σοβαρό πρόβλημα που πλήττει την αξιοπρέπειάς τους.
Βασική αρχή των συμβεβλημένων μερών σε μία συμφωνία είναι ο αμοιβαίος σεβασμός και η τήρηση των υποχρεώσεών τους. Είναι γνωστό ότι ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. περικόπτει τις οφειλές προς τους συμβεβλημένους ιατρούς εφευρίσκοντας και  χρησιμοποιώντας διάφορες ευρηματικές  τεχνικές, όπως clow back,rebate, παρακράτηση 10% των οφειλομένων, μη αποπληρωμή των οφειλομένων των ταμείων προ του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρείες και  θέσπιση του οικονομικού πλαφόν στην εκτέλεση των εξετάσεων εκ των υστέρων, που είναι τουλάχιστον ανήθικο και παραπέμπει σε Σουλτανική Δημοκρατία. Με αυτούς τους τρόπους οι συμβεβλημένοι ιατροί, οι οποίοι δεν είναι πάροχοι υγείας όπως τους θέλει ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ., παραμένουν απλήρωτοι και κακοπληρωμένοι. Αποτέλεσμα όλων αυτών των πρακτικών είναι ότι οδηγούνται σε αφανισμό τα ιδιωτικά ιατρεία και εργαστήρια που όλα αυτά τα χρόνια σήκωσαν το βάρος της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Π.Φ.Υ.) και τα οποία αδυνατούν πλέον με αυτά τα δεδομένα, και με όχι δική τους ευθύνη, να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.
Θα πρέπει επί τέλους η Πολιτεία και  ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. να δημιουργήσουν ένα σοβαρό , ενιαίο και λειτουργικό σύστημα Π.Φ.Υ. και να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προς τους συμβεβλημένους ιατρούς. Επίσης, επί τέλους, θα πρέπει να  ευχαριστήσουν τους ιατρούς για την προσφορά τους και για την στήριξή του συστήματος όλα αυτά τα χρόνια και όχι να τους λοιδορούν και να τους απειλούν για μία ακόμη φορά. Τους κανόνες του παιχνιδιού υποχρεούται να τους θέτει η πολιτεία εκ των προτέρων και όχι εκ των υστέρων, να τους τηρεί η ίδια πρωτίστως 
 
και να φροντίζει με αντικειμενικό τρόπο  να τηρούνται και από την πλευρά των ιατρών.
Όσον αφορά το ηθικό θέμα που θέτει η επιστολή με την συμπεριφορά των ιατρών προς τους ασφαλισμένους, σε σχέση με το πρόβλημα που δημιουργούν οι κλειστές οι Τράπεζες σε όλους τους πολίτες, να θυμίσουμε ότι αυτό αφορά και στους ιατρούς οι οποίοι υφίστανται τις συνέπειες αυτής της κατάστασης, ιδίως όταν πρέπει να εξοφλήσουν τους προμηθευτές τους και ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. δεν τους πληρώνει. Επίσης, απαντούμε ότι οι ιατροί δίνουν καθημερινά εξετάσεις στους ασθενείς τους (και όχι πελάτες), πράγματι κρίνονται από αυτούς με την ελεύθερη επιλογή που υπάρχει,  και διατηρούν, παρά τις δυσκολίες, την ιερή σχέση ιατρού-ασθενούς, χωρίς να χρειάζεται να κρίνονται για αυτήν την σχέση από απρόσωπες και άκαμπτες υπηρεσίες. Οι όποιες περιπτώσεις παράνομης συμπεριφοράς είναι καταδικαστέες και υποχρέωση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. είναι να τις αποκαλύψει με στοιχεία και αποδείξεις και να τις κοινοποιήσει  στη συνέχεια στους Ιατρικούς Συλλόγους για τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα δεχθούμε την συλήβδην διαπόμπευση του ιατρικού κλάδου, όπως έχει γίνει μέχρι σήμερα κατ’ επανάληψη.
Τέλος, καλούμε όλους τους Ιατρικούς Συλλόγους να καταδικάσουν τις απαξιωτικές συμπεριφορές εκ μέρους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. προς τους συμβεβλημένους ιατρούς, τον Π.Ι.Σ. να αντιδράσει και να πιέσει για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. προς τους ιατρούς, καθώς επίσης να προασπίσει την αξιοπρέπεια του ιατρικού κόσμου.
Σε διαφορετική  περίπτωση η αποχώρηση των συμβεβλημένων ιατρών   θα είναι μονόδρομος και ας αναλάβει την ευθύνη προς τους ασφαλισμένους ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. 
 
 
  Ο Πρόεδρος                                       Ο Γεν.Γραμματέας    
 
Ευθύμιος Τσάμης                                 Ευάγγελος Μαναβέλας  
 

Δελτία τύπου.

Τελευταίο Δελτίο Τύπου του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.
21/11/2016. Δελτίο Τύπου Ι.Σ. Μαγνησίας | Εμβολιασμός παιδιών μεταναστών και προσφύγων της περιοχής μας.

Βόλος 21/11/2016
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ
 
Με αφορμή την άρνηση και τον προβληματισμό γονέων να γίνουν δεκτά παιδιά μεταναστών και προσφύγων, από την εγκατάσταση «Μόζα», σε σχολεία της περιοχής μας, ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την άποψή του με παρρησία και βασιζόμενος σε επιστημονικά και ανθρωπιστικά δεδομένα.

Κατ’ αρχάς πρέπει να πληροφορήσουμε τους πολίτες της περιοχής μας ότι όλα τα παιδιά και οι έφηβοι στην εγκατάσταση του «Μόζα» έχουν εμβολιαστεί, όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι για θέματα υγείας της εγκατάστασης αυτής, με τους οποίους έχουμε άμεση και στενή συνεργασία. Συγκεκριμένα πριν από 45 ημέρες περίπου η ομάδα αυτή πληθυσμού εμβολιάστηκε για 10 λοιμώδη νοσήματα, μεταξύ των οποίων  ηπατίτιδα Α, πολιομυελίτιδα, ιλαρά, ερυθρά κ.λπ.. Οι εμβολιασμοί πραγματοποιήθηκαν από την ομάδα «Γιατροί χωρίς Σύνορα», που υλοποιούν πρόγραμμα εμβολιασμών μεταναστών και προσφύγων  που εκπονήθηκε από την Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας και αφορά όλους τους μετανάστες  και πρόσφυγες της Ελληνικής επικράτειας. Μέσω αυτού του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα οι προβλεπόμενες αναμνηστικές δόσεις των εμβολίων σε όσους ήδη έκαναν την πρώτη δόση των εμβολίων αυτών. Επίσης, όπως μας πληροφόρησαν, το κάθε εμβολιασμένο άτομο κατέχει ηλεκτρονική  καρτέλα εμβολίων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον στην χώρα μας ή στο εξωτερικό.

Ως ΙΣΜ εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την διενέργεια των εμβολιασμών στην ευαίσθητη ομάδα πληθυσμού των μεταναστών και προσφύγων που βρίσκονται στην χώρα μας, έστω και αν δεν πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα. Η διενέργεια αυτών των εμβολιασμών ήταν πάγια θέση μας και πιέζαμε προς όλες τις κατευθύνσεις, ενώ αυτοί οι εμβολιασμοί  θα πρέπει να συνεχισθούν προς όλους αυτούς τους ανθρώπους που θα βρεθούν στην χώρα μας, από την στιγμή που θα εγκατασταθούν στους προβλεπόμενους χώρους.

Συνεπώς, θεωρούμε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας ή άρνησης εκ μέρους γονέων να γίνουν δεκτά και να εκπαιδευτούν τα παιδιά των προσφύγων και μεταναστών σε σχολεία της περιοχής μας, με το επιχείρημα ότι δεν έχουν εμβολιαστεί. Πιστεύουμε ότι αυτά τα παιδιά θα πρέπει να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία μας, λαμβάνοντας την εκπαίδευση που πρέπει και ακολουθώντας  τους κανόνες υγιεινής που προβλέπονται για όλα τα παιδιά αυτής της χώρας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στη χώρα μας να υπάρχουν ‘παιδιά ενός κατώτερου Θεού’.
 
 Τέλος, με αφορμή αυτό το θέμα, θέλουμε να συστήσουμε σε όλους τους γονείς να ελέγξουν τα βιβλιάρια υγείας των παιδιών τους για τα εμβόλια που προβλέπονται και να τα εμβολιάσουν, σε όποια περίπτωση αυτό δεν έχει ακόμη γίνει.

Πάγια θέση του ιατρικού κόσμου είναι ότι οι εμβολιασμοί είναι κατάκτηση για την ανθρωπότητα, πράγμα που αποδεικνύεται από τον περιορισμό ή και εξαφάνιση επικίνδυνων ασθενειών, και ότι πρέπει να κλείσουν όλοι τα αυτιά τους στο επικίνδυνο αντιεμβολιαστικό κίνημα. Οι ευθύνες όσων δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους είναι τεράστιες και προς τα παιδιά τους και προς το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο.
 
Ο Πρόεδρος          Ο Γεν.Γραμματέας
Ευθύμιος Τσάμης        Σάββας Σάρκος
 
 

Ανακοινώσεις.

Τελευταία Ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.
02/12/2016. ​Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας
Βόλος, 01/12/2016
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Καλούνται όλα τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας σε Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19.00 μ.μ. στην αίθουσα FORUM

Συζήτηση και λήψη αποφάσεων για θέματα που απασχολούν τον ιατρικό κλάδο εν όψει της συνάντησης των προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων, με το Δ.Σ. του Π.Ι.Σ.. Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο στις 20.00 μ.μ.
 
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Ευθύμιος Τσάμης Σάββας Σάρκος

Νέος Χείρων

Τελευταία ανάρτηση στο Νέο Χείρωνα
17/10/2016. ​ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΚΛΙΝΙΚΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ
(ΠΟΣΚΕ)
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 8, ΑΘΗΝΑ Τ.Κ 11362
ΤΗΛ.210-9959181,FAX:210-9916854
Email: poske2013@gmail.com
Δνση Επικοινωνίας : Χαρ.Τρικούπη 12 Ηλιούπολη
Αθήνα 14/10/2016

ΘΕΜΑ:  ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.

Μετά     από επικοινωνία μας με τον ΕΟΠΥΥ πληροφορηθήκαμε ότι για τις τρέχουσες οφειλές έχει πληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του Απριλίου 2016 και εντός του Οκτωβρίου θα δοθεί οριστικοποίηση Μαΐου και Ιουνίου 2016 με στόχο όπως είχε προαναγγελθεί έως τέλος 2016 να έχει πληρωθεί και ο Αύγουστος με σημαντικές πιθανότητες δε και ο Σεπτέμβριος.

    Ως προς τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των ταμείων προ ΕΟΠΥΥ από τον Οίκο Ναύτου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και έχουν ζητηθεί να προσκομίσουν οι Ιατροί δικαιολογητικά και τιμολόγια προκειμένου να πληρωθούν. Το ίδιο ισχύει και για το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, για το ΤΑΙΣΥΤ και ΤΑΤΑ, ενώ έπεται και το ΤΣΕΥΠ. Ως προς το ΤΑΠΟΤΕ έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και θα πρέπει να αναμένουμε την αποστολή ειδοποιήσεων για την προσκόμιση δικαιολογητικών ενόψει και της νομοθετικής ρύθμισης. Για τα υπόλοιπα ταμεία όπως επίσης και για το 10% του υπολοίπου της προκαταβολής του ΟΠΑΔ αλλά και του ΕΟΠΥΥ αναμένεται η ψήφιση της νομοθετικής ρύθμιση που συζητήθηκε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για το ύψος των εκπτώσεων, που όπως πληροφορούμαστε για τους Ιατρούς για τις προ 2012 οφειλές και για τα προ του ΕΟΠΥΥ ασφαλιστικά ταμεία δεν θα υφίσταται, πλην όμως αναμένουμε να δούμε να ψηφίζεται και στην ολομέλεια της Βουλής, ενώ για το 10% αναμένεται να είναι έως 45% με προσπάθεια αυτό να συνδεθεί με το ύψος του υπολοίπου που οφείλεται.

    Η ΠΟΣΚΕ θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει παρεμβαίνοντας όπου θεσμικά μπορεί.

    Σας κοινοποιούμε παράλληλα Δελτίο Τύπου του ΠΙΣ που αφορά την παρέμβαση του Προέδρου του ΠΙΣ κ. Μιχάλη Βλασταράκου στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων για τα ληξιπρόθεσμα.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
 
                                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                   Φ.Ν ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ                       ΤΣΑΤΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Μήνυμα του Προέδρου.

Τελευταίο μήνυμα του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.

05/07/2016. Ανάδειξη αρχείου Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.

Βόλος 05/07/2016
 

 Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι.

 Ο ΙΣΜ μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. προχώρησε σε συνεργασία με τα Γενικά Αρχεία του Κράτους  και το τμήμα Ιστορίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προκειμένου να αναδείξει  και να αρχειοθετήσει το σημαντικό αρχείο που διαθέτει.

Θεωρούμε ότι αυτή η προσπάθεια είναι πολύ σημαντική και απαραίτητη για τον Σύλλογό μας, αφού αφενός με αυτόν τον τρόπο θα τακτοποιηθεί το αρχείο μας  και αφετέρου από την μελέτη  του πιστεύουμε ότι θα προκύψουν σημαντικά στοιχεία για την ιστορία του Συλλόγου μας και την αξιόλογη δράση που ανέπτυξε καθώς και για  τον αντίκτυπο της δράσης του  στην κοινωνία της περιοχής μας.
Να σημειωθεί ότι από πληροφορίες που έχουμε είμαστε ο μοναδικός Ιατρικός Σύλλογος της Ελλάδας που προχωράει στην καταγραφή του αρχείου του.


Με την πρωτοβουλία αυτή καλούμε όλα τα μέλη μας, εάν και εφόσον διαθέτουν  αντίστοιχο αρχειακό υλικό  καθώς και φωτογραφίες που να αναδεικνύουν την ιστορία του Ι.Σ.Μ. να τα  προσκομίσουν στα γραφεία του Συλλόγου μας προκειμένου να συμπεριληφθούν στο αρχείο μας και να το εμπλουτίσουν.

Είναι αυτονόητο ότι το αρχειακό αυτό υλικό αφού ψηφιοποιηθεί θα επιστραφεί στον κάθε ιδιοκτήτη, ενώ θα αναφερθεί και το όνομα του για το αρχείο το οποίο μας παραδίδει.

Πιστεύουμε ότι θα συμβάλλεται όλοι σε αυτή την προσπάθεια προκειμένου να καταγραφεί και να προβληθεί η ιστορία του ΙΣΜ καθώς και τα πρόσωπα που έπαιξαν ρόλο σε αυτή.

Επιφυλασσόμαστε βάση των δεδομένων που θα καταγράψουμε για έκδοση βιβλίου αναφερόμενο στην ιστορία του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.
 
Ευθύμιος Γ. Τσάμης
Πρόεδρος Ι.Σ.Μ.
 
 

Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας

Στατιστικά στοιχεία. Ο Σύλλογος με μια ματιά.
Εγγεγραμένοι
Άνδρες ιατροί
Γυναίκες ιατροί
Ενεργοί Ιατροί

Σε όλες τις συσκευές

Responcive Design:
Το νέο WEBsite είναι προσβάσιμο από όλες τις συσκευές. Μπορείτε να είστε on line με τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας  από οπουδήποτε, μέσω του notebook, του tablet ή του SmartPhone σας.

Όλοι οι Ιατροί της Μαγνησίας

Αναζήτηση με ονοματεπώνυμο και ειδικότητα:
Βρείτε τους ιατρούς μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας. Αναλυτικά οι διευθύνσεις των ιατρείων και τα τηλέφωνα επικοινωνίας, εύκολα και γρήγορα πάνω σε ηλεκτρονικούς χάρτες.

Πληροφόρηση

Όλες οι πληροφορίες που απορρέουν από τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, έχουν οργανωθεί σε τομείς:
Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου, Δελτία Τύπου, Ανακοινώσεις του Ι.Σ.ΜΑνακοινώσεις Π.Ι.Σ. και άλλων Συλλόγων, Συνέδρια και ιατρικά γεγονότα και θέσεις εργασίας.

Νέος Χείρων

Η ηλεκτρονική Εκκλησία του Δήμου:
Ο Νέος Χείρων είναι ο τόπος που θα συναντώνται τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας και όχι μόνο.
Θα φιλοξενεί ιατρικά άρθρα, ανταλλαγές απόψεων και άρθρα μελών.

Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης

Η πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας. Χρειάζεται  η κινητοποίηση και βοήθεια όλων. Παρακολουθήστε τα νέα, τις δράσεις και τις ανάγκες του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης.

e-Πιστοποιητικά

Νέα υπηρεσία του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, προς τα μέλη ιατρούς. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση των αιτήσεών σας και να παραλάβετε τα πιστοποιητικά / έγγραφα που έχετε αιτηθεί.

Start

e-Αιτήσεις

Μπορείτε να αιτηθείτε την ηλεκτρονική διεκπεραίωση όλων των εγγράφων / πιστοποιητικών που εκδίδει ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας. Καταχωρήστε την αίτησή σας, προς τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας και θα ικανοποιηθεί ηλεκτρονικά.

Start

e-Πληρωμές

Οι πληρωμές των συνδρομών σας υποστηρίζονται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχου κάρτας Verified by Visa και MasterCard SecureCode των Οργανισμών Πληρωμών Visa και MasterCard αντίστοιχα, μέσω του ασφαλούς server πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς.

Start
Twitter Feed

Microposts παγκόσμιων οργανισμών που έχουν επιλεχθεί σαν μέλη της δημόσιας λίστας : is_Magnesia_gr του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας. Μέλη της λίστας είναι οι παρακάτω οργανισμοί:

 • WFP Media @WFP_Media Stories about hunger, nutrition, and the work of the UN World Food Programme selected by the Communications and Social Media team at WFP.
 • UN Human Rights @UNrightswire Official Twitter account of the United Nations Human Rights office
 • UNICEF @UNICEF 
  promotes the rights and wellbeing of every child in 190 countries and territories, with a special focus on reaching those in greatest need.
 • World Food Programme @WFP
  Fighting hunger worldwide. The United Nations World Food Programme is the world's largest humanitarian agency on the front lines against hunger.
 • Human Rights Watch @hrw
  HRW provides timely information about #humanrights crises in 90+ countries.
 • WHO @WHO
  Official Twitter account of the World Health Organization, the United Nations' health agency
 • UN Refugee Agency @Refugees
  The official account of UNHCR. Follow us as we provide vital aid and protection to the forcibly displaced around the world.
Η λίστα ενημερώνεται διαρκώς με νέους Twitter λογαριασμούς

Είστε μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας;
Επωφεληθείτε από τις νέες υπηρεσίες μας