Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας

Καλωσορίσατε στο νέο web site του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.

Προχωράμε μαζί

Ανοίγοντας νέα μονοπάτια, με εργαλεία τεχνολογίας αιχμής.


Ιατρικος Σύλλογος Μαγνησίας

e-Services

Ηλεκτρονική έκδοση των πιστοποιητικών και βεβαιώσεων του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.

e-Payments

Ηλεκτρονικές πληρωμές με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών, των συνδρομών των μελών του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.

/

Διοικητικό ΣυμβούλιοΔείτε τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου

Πειθαρχικό ΣυμβούλιοΔείτε τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου

Εξελεγκτική ΕπιτροπήΔείτε τα μέλη της Εξελεγκτικής επιτροπής

Εκπρόσωποι Π.Ι.Σ.Δείτε τους εκπροσώπους Π.Ι.Σ.

Βρείτε όλους τους ιατρούς του νομού Μαγνησίας  

Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου.

Τελευταία Απόφαση Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.
Απόφαση διοικητικού Συμβουλίου 01/08/2015 - Απόφαση διοικητικού συμβουλίου. Θέμα Απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου Ο  Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας αισθάνεται την ανάγκη να πάρει θέση και να καταγγείλει την ανυπόγραφη επιστολή του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. της 23/7/2015 προς τους συμβεβλημένους ιατρούς με τον Οργανισμό.
Την συγκεκριμένη ανυπόγραφη επιστολή την θεωρούμε απαράδεκτη,
εξοργιστική και προσβλητική προς όλους τους ιατρούς με το πνεύμα και την φρασεολογία που διατυπώθηκε, διότι το πρόβλημα για τους ιατρούς δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά σοβαρό πρόβλημα που πλήττει την αξιοπρέπειάς τους.
Βασική αρχή των συμβεβλημένων μερών σε μία συμφωνία είναι ο αμοιβαίος σεβασμός και η τήρηση των υποχρεώσεών τους. Είναι γνωστό ότι ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. περικόπτει τις οφειλές προς τους συμβεβλημένους ιατρούς εφευρίσκοντας και  χρησιμοποιώντας διάφορες ευρηματικές  τεχνικές, όπως clow back,rebate, παρακράτηση 10% των οφειλομένων, μη αποπληρωμή των οφειλομένων των ταμείων προ του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρείες και  θέσπιση του οικονομικού πλαφόν στην εκτέλεση των εξετάσεων εκ των υστέρων, που είναι τουλάχιστον ανήθικο και παραπέμπει σε Σουλτανική Δημοκρατία. Με αυτούς τους τρόπους οι συμβεβλημένοι ιατροί, οι οποίοι δεν είναι πάροχοι υγείας όπως τους θέλει ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ., παραμένουν απλήρωτοι και κακοπληρωμένοι. Αποτέλεσμα όλων αυτών των πρακτικών είναι ότι οδηγούνται σε αφανισμό τα ιδιωτικά ιατρεία και εργαστήρια που όλα αυτά τα χρόνια σήκωσαν το βάρος της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Π.Φ.Υ.) και τα οποία αδυνατούν πλέον με αυτά τα δεδομένα, και με όχι δική τους ευθύνη, να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.
Θα πρέπει επί τέλους η Πολιτεία και  ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. να δημιουργήσουν ένα σοβαρό , ενιαίο και λειτουργικό σύστημα Π.Φ.Υ. και να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προς τους συμβεβλημένους ιατρούς. Επίσης, επί τέλους, θα πρέπει να  ευχαριστήσουν τους ιατρούς για την προσφορά τους και για την στήριξή του συστήματος όλα αυτά τα χρόνια και όχι να τους λοιδορούν και να τους απειλούν για μία ακόμη φορά. Τους κανόνες του παιχνιδιού υποχρεούται να τους θέτει η πολιτεία εκ των προτέρων και όχι εκ των υστέρων, να τους τηρεί η ίδια πρωτίστως 
 
και να φροντίζει με αντικειμενικό τρόπο  να τηρούνται και από την πλευρά των ιατρών.
Όσον αφορά το ηθικό θέμα που θέτει η επιστολή με την συμπεριφορά των ιατρών προς τους ασφαλισμένους, σε σχέση με το πρόβλημα που δημιουργούν οι κλειστές οι Τράπεζες σε όλους τους πολίτες, να θυμίσουμε ότι αυτό αφορά και στους ιατρούς οι οποίοι υφίστανται τις συνέπειες αυτής της κατάστασης, ιδίως όταν πρέπει να εξοφλήσουν τους προμηθευτές τους και ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. δεν τους πληρώνει. Επίσης, απαντούμε ότι οι ιατροί δίνουν καθημερινά εξετάσεις στους ασθενείς τους (και όχι πελάτες), πράγματι κρίνονται από αυτούς με την ελεύθερη επιλογή που υπάρχει,  και διατηρούν, παρά τις δυσκολίες, την ιερή σχέση ιατρού-ασθενούς, χωρίς να χρειάζεται να κρίνονται για αυτήν την σχέση από απρόσωπες και άκαμπτες υπηρεσίες. Οι όποιες περιπτώσεις παράνομης συμπεριφοράς είναι καταδικαστέες και υποχρέωση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. είναι να τις αποκαλύψει με στοιχεία και αποδείξεις και να τις κοινοποιήσει  στη συνέχεια στους Ιατρικούς Συλλόγους για τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα δεχθούμε την συλήβδην διαπόμπευση του ιατρικού κλάδου, όπως έχει γίνει μέχρι σήμερα κατ’ επανάληψη.
Τέλος, καλούμε όλους τους Ιατρικούς Συλλόγους να καταδικάσουν τις απαξιωτικές συμπεριφορές εκ μέρους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. προς τους συμβεβλημένους ιατρούς, τον Π.Ι.Σ. να αντιδράσει και να πιέσει για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. προς τους ιατρούς, καθώς επίσης να προασπίσει την αξιοπρέπεια του ιατρικού κόσμου.
Σε διαφορετική  περίπτωση η αποχώρηση των συμβεβλημένων ιατρών   θα είναι μονόδρομος και ας αναλάβει την ευθύνη προς τους ασφαλισμένους ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. 
 
 
  Ο Πρόεδρος                                       Ο Γεν.Γραμματέας    
 
Ευθύμιος Τσάμης                                 Ευάγγελος Μαναβέλας  
 

Δελτία τύπου.

Τελευταίο Δελτίο Τύπου του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.
15/07/2016. Πρόσκληση του Ι.Σ.Μ. προς την τοπική κοινωνία.

Βόλος 15/07/2016
 
 Δελτίο Τύπου
 
Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας (Ι.Σ.Μ.), μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., προχώρησε πρόσφατα σε συνεργασία με τα Γενικά Αρχεία του Κράτους Ν. Μαγνησίας (Γ.Α.Κ.)  και το τμήμα Ιστορίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προκειμένου να ταξινομηθεί και να αναδειχθεί το σημαντικό αρχείο που διαθέτει.
Θεωρούμε ότι αυτή η προσπάθεια είναι πολύ σημαντική και απαραίτητη για τον Σύλλογό μας, αφού με τη συνεργασία αυτή αφενός θα ταξινομηθεί με επιστημονικό τρόπο το αρχείο μας  και αφετέρου, από τη μελέτη του αρχειακού υλικού, πιστεύουμε ότι θα προκύψουν σημαντικά στοιχεία για την ιστορία του Συλλόγου μας και την αξιόλογη δράση που ανέπτυξε, καθώς και για  την αντανάκλαση της δράσης του  στην κοινωνία της περιοχής μας. Να σημειωθεί ότι, από πληροφορίες που έχουμε, είμαστε ο μοναδικός Ιατρικός Σύλλογος της Ελλάδας που προχωράει στην καταγραφή του αρχείου του.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, καλούμε όλους εκείνους που διαθέτουν  σχετικό αρχειακό υλικό (έγγραφα, αλληλογραφία, φωτογραφίες κ.λπ.), που  αναδεικνύει την ιστορία του Ι.Σ.Μ., να το  προσκομίσουν στα γραφεία του Συλλόγου μας, προκειμένου το υλικό αυτό να συμπεριληφθεί  στο αρχείο μας και να το εμπλουτίσει. Είναι αυτονόητο ότι το αρχειακό αυτό υλικό, αφού ψηφιοποιηθεί, θα επιστραφεί στον κάτοχό του, ενώ θα αναφερθεί και το όνομά του για το αρχείο το οποίο μας παραδίδει.
Πιστεύουμε ότι θα συμβάλουν όλοι σε αυτή την προσπάθεια, προκειμένου να καταγραφεί και να προβληθεί η ιστορία του Ι.Σ.Μ., καθώς και τα πρόσωπα που έπαιξαν ρόλο σε αυτή.

Ας σημειωθεί, τέλος, ότι ο Ι.Σ.Μ. ενδιαφέρεται, ανάλογα με το πλήθος και τη σημασία των στοιχείων που θα συγκεντρωθούν, για την συγγραφή και έκδοση βιβλίου που θα αναφέρεται στην ιστορία του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.
 
 
         Ο Πρόεδρος                                          Ο Γεν.Γραμματέας
    
     Ευθύμιος Τσάμης                                       Σάββας Σάρκος

Ανακοινώσεις.

Τελευταία Ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.
19/09/2016.​ Ιατρική εξέταση υποψηφίων οδηγών και οδηγών (Διευκρινήσεις από τη Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ) Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μετά απο επικοινωνία με το τμήμα της Διέυθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών μας δόθηκαν οι παρακάτω διευκρινήσεις σχετικα την Ιατρική εξέταση υποψηφίων οδηγών και οδηγών:
 
"..σε συνέχεια των  αριθμ. 21937/5-9-2016 και 22964/15-9-2016 εγγράφων μας, διευκρινίζω ότι δεν χρειάζεται να καταθέσουν δικαιολογητικά για σύμβαση οι Ιατροί Παθολόγοι και Οφθαλμίατροι που είναι ήδη συμβεβλημένοι με την υπηρεσία μας.

Αφορά τις άλλες ειδικότητες που αναφέρονται στον Ν.4413/2016 (ΦΕΚ 148/Α/8-8-2016) και θα παρακαλούσα τα μέλη σας να λάβουν γνώση του Νόμου ώστε να δουν με ποιές ειδικότητες Ιατροί  μπορούν να καταθέσουν δικαιολογητικά για σύμβαση καθώς και  άλλες λεπτομέρειες που τους αφορούν.

Η απόφαση που θα βγεί απο την υπηρεσίας μας θα συμπεριλάβει όλους τους ιατρούς (παλιούς και νέους) και η σύμβαση θα είναι τριετούς διάρκειας.

 Επίσης στην περίπτωση που μας στείλουν διευκρινιστική με περισσότερες λεπτομέρειες για την όλη διαδικασία θα σας ενημερώσω έγκαιρα..."

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το αρχικό διαβιβαστικό της Διέυθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών, τον νόμο Ν.4413/2016, καθώς και το  έγγραφο με τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.

Διαβιβαστικό (αρχείο μορφής PDF)

N. 4413/2016 ​(αρχείο μορφής PDF)

Δικαιολογητικά (αρχείο μορφής PDF)

 


 

Νέος Χείρων

Τελευταία ανάρτηση στο Νέο Χείρωνα
07/06/2016. Ο ΕΟΠΥΥ θέτει την τίμια άσκηση της ιατρικής στη χώρα μας σε άρμα χρεοκοπίας
 
 
Επίσχεση εργασίας από 08/06/2016
 
Οι ιατροί είναι ακόμη απλήρωτοι, ενώ τα επιχειρηματικά συμφέροντα οργιάζουν με εκρηκτικό ρυθμό ανάπτυξης
 
Περί ελέγχου
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ αποδέχθηκε με ενθουσιασμό από τις αρχές του έτους, την προσπάθεια της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ να οργανώσειπλήρη εκκαθάριση με έλεγχο στα παραστατικά για πρώτη φορά στα χρονικά του Οργανισμού, ώστε να αποπληρωθούν επιτέλους και οι υποχρεώσεις που αφορούσαν το 10% από το 2012.
 
Η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ συμβάλλοντας σε αυτή την προσπάθεια πρότεινε στη διοίκηση του Οργανισμού, που έχει την ηθική και διοικητική υποχρέωση να αποβάλλει από τους κόλπους της την παραβατική συμπεριφορά, τον έλεγχο της ΤΡΙΓΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ της συνταγογράφησης με ΕΣΤΙΑΣΗ στη χρέωση του ΑΜΚΑ του ασθενούς μέσα από το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, με απεριόριστο δικαίωμα κυρώσεων από τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ. Η πρόταση αυτή όμως δεν υιοθετήθηκε, αφήνοντας μεταξύ άλλων, πολλά ερωτηματικά για την αδυναμία (;) ανίχνευσης ασύδοτων επιχειρηματικών δράσεων στο χώρο της υγείας.

 
Δυστυχώς το νομικό πλαίσιο και η πρόσφατη υπουργική απόφαση του ελεγκτικού μηχανισμού, πέραν από την απαράδεκτη καθυστέρηση και στάση πληρωμών, εμπεριέχει αντισυνταγματικές διατάξεις που καταλογίζουν «αμάχητο τεκμήριο παραβατικότητας», θίγοντας θεμελιώδη δικαιώματα των ιατρών, χωρίς ουσιαστικό δικαίωμα υπεράσπισης ή ατομικής έφεσης του όποιου αποτελέσματος, καθώς αυτό οδηγεί σε πάγωμα οποιασδήποτε πληρωμής. 
 
Στάση πληρωμών υπό τη σκιά προσβολής και απειλών 
 
Όσον αφορά τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, αντί να διαφυλάξει τον τίμιο επιστήμονα ιατρό, να ευχαριστήσει τον ιατρικό κόσμο για την ιώβεια υπομονή του και να απολογηθεί για τις αντισυμβατικές καθυστερήσεις στους απλήρωτους ιατρούς που εξυπηρετούν εκατομμύρια ασφαλισμένους, αρκείται σε προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις έναντι του θεμελιώδους δικαιώματος τους να διεκδικούν τα συμφωνηθέντα.
 
Έκπληκτοι λοιπόν παρακολουθούμε την προσπάθεια του ΕΟΠΥΥ να ενοχοποιήσει και να εκφοβίσει τον ιατρικό κόσμο ώστε να μην ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα ένστασης και έγκαιρης πληρωμής του, αρνούμενοι να κατανοήσουν ότι το ασφαλιστικό νομοσχέδιο απαιτεί ένα πολύ αυστηρό πλαίσιο πληρωμών από τον ΕΟΠΥΥ, καθώς δημιουργεί υπερβολικές υποχρεώσεις σε άδειες τσέπες. 
 
Αναφερόμενη η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ σε περιπτώσεις αποτελεσμάτων του πρόσφατου ελέγχου, επιχειρεί να κατασυκοφαντήσει τον ιατρικό κόσμο, μεταμορφώνοντας σκόπιμα τη μεμονωμένη περιπτωσιολογία σε ομαδική παραβατικότητα.
 
Οσμή σκανδάλου
 
Η οσμή σκανδάλου υπερβαίνει εκείνη των ιδιωτικών ελεγκτικών εταιρειών και είναι προφανής : Σύμφωνα με το άρθρο 90 παραγ 6 του Ν4368, « ποσοστό δύο τοις εκατό (2%) του ποσού (εκκαθάρισης), το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, διανέμεται στο προσωπικό του Οργανισμού, ανάλογα με τη θέση, το βαθμό του, καθώς και το βαθμό συμμετοχής του τόσο κατά το στάδιο του σχεδιασμού των νέων μεθοδολογιών ελέγχου όσο και κατά το στάδιο διενέργειας των ανωτέρω ελέγχων».
 
 
Τέλος, παρατίθεται η νομική απάντηση για την προγραμματισμένη από 08/06/2016 επίσχεση παροχής υπηρεσιών των συμβεβλημένων ιατρών του ΕΟΠΥΥ, όπου δεν προκύπτουν θέματα νομιμότητας της επίσχεσης ή πειθαρχικής απειλής κατά των ιατρών. Η εξώδικη διαμαρτυρία της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ ισχύει ως έχει.
 
Ευχαριστούμε θερμά τους Ιατρικούς Συλλόγους που αναγνωρίζουν τα δίκαια αιτήματα των συμβεβλημένων ιατρών και στηρίζουν την προγραμματισμένη επίσχεση εργασίας.
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο,
 
Η Πρόεδρος          Ο Γραμματέας
 
Άννα Μαστοράκου Χρήστος Παπασιδέρης

Μήνυμα του Προέδρου.

Τελευταίο μήνυμα του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.

05/07/2016. Ανάδειξη αρχείου Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.

Βόλος 05/07/2016
 

 Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι.

 Ο ΙΣΜ μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. προχώρησε σε συνεργασία με τα Γενικά Αρχεία του Κράτους  και το τμήμα Ιστορίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προκειμένου να αναδείξει  και να αρχειοθετήσει το σημαντικό αρχείο που διαθέτει.

Θεωρούμε ότι αυτή η προσπάθεια είναι πολύ σημαντική και απαραίτητη για τον Σύλλογό μας, αφού αφενός με αυτόν τον τρόπο θα τακτοποιηθεί το αρχείο μας  και αφετέρου από την μελέτη  του πιστεύουμε ότι θα προκύψουν σημαντικά στοιχεία για την ιστορία του Συλλόγου μας και την αξιόλογη δράση που ανέπτυξε καθώς και για  τον αντίκτυπο της δράσης του  στην κοινωνία της περιοχής μας.
Να σημειωθεί ότι από πληροφορίες που έχουμε είμαστε ο μοναδικός Ιατρικός Σύλλογος της Ελλάδας που προχωράει στην καταγραφή του αρχείου του.


Με την πρωτοβουλία αυτή καλούμε όλα τα μέλη μας, εάν και εφόσον διαθέτουν  αντίστοιχο αρχειακό υλικό  καθώς και φωτογραφίες που να αναδεικνύουν την ιστορία του Ι.Σ.Μ. να τα  προσκομίσουν στα γραφεία του Συλλόγου μας προκειμένου να συμπεριληφθούν στο αρχείο μας και να το εμπλουτίσουν.

Είναι αυτονόητο ότι το αρχειακό αυτό υλικό αφού ψηφιοποιηθεί θα επιστραφεί στον κάθε ιδιοκτήτη, ενώ θα αναφερθεί και το όνομα του για το αρχείο το οποίο μας παραδίδει.

Πιστεύουμε ότι θα συμβάλλεται όλοι σε αυτή την προσπάθεια προκειμένου να καταγραφεί και να προβληθεί η ιστορία του ΙΣΜ καθώς και τα πρόσωπα που έπαιξαν ρόλο σε αυτή.

Επιφυλασσόμαστε βάση των δεδομένων που θα καταγράψουμε για έκδοση βιβλίου αναφερόμενο στην ιστορία του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.
 
Ευθύμιος Γ. Τσάμης
Πρόεδρος Ι.Σ.Μ.
 
 

Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας

Στατιστικά στοιχεία. Ο Σύλλογος με μια ματιά.
Εγγεγραμένοι
Άνδρες ιατροί
Γυναίκες ιατροί
Ενεργοί Ιατροί

Σε όλες τις συσκευές

Responcive Design:
Το νέο WEBsite είναι προσβάσιμο από όλες τις συσκευές. Μπορείτε να είστε on line με τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας  από οπουδήποτε, μέσω του notebook, του tablet ή του SmartPhone σας.

Όλοι οι Ιατροί της Μαγνησίας

Αναζήτηση με ονοματεπώνυμο και ειδικότητα:
Βρείτε τους ιατρούς μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας. Αναλυτικά οι διευθύνσεις των ιατρείων και τα τηλέφωνα επικοινωνίας, εύκολα και γρήγορα πάνω σε ηλεκτρονικούς χάρτες.

Πληροφόρηση

Όλες οι πληροφορίες που απορρέουν από τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, έχουν οργανωθεί σε τομείς:
Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου, Δελτία Τύπου, Ανακοινώσεις του Ι.Σ.ΜΑνακοινώσεις Π.Ι.Σ. και άλλων Συλλόγων, Συνέδρια και ιατρικά γεγονότα και θέσεις εργασίας.

Νέος Χείρων

Η ηλεκτρονική Εκκλησία του Δήμου:
Ο Νέος Χείρων είναι ο τόπος που θα συναντώνται τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας και όχι μόνο.
Θα φιλοξενεί ιατρικά άρθρα, ανταλλαγές απόψεων και άρθρα μελών.

Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης

Η πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας. Χρειάζεται  η κινητοποίηση και βοήθεια όλων. Παρακολουθήστε τα νέα, τις δράσεις και τις ανάγκες του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης.

e-Πιστοποιητικά

Νέα υπηρεσία του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, προς τα μέλη ιατρούς. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση των αιτήσεών σας και να παραλάβετε τα πιστοποιητικά / έγγραφα που έχετε αιτηθεί.

Start

e-Αιτήσεις

Μπορείτε να αιτηθείτε την ηλεκτρονική διεκπεραίωση όλων των εγγράφων / πιστοποιητικών που εκδίδει ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας. Καταχωρήστε την αίτησή σας, προς τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας και θα ικανοποιηθεί ηλεκτρονικά.

Start

e-Πληρωμές

Οι πληρωμές των συνδρομών σας υποστηρίζονται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχου κάρτας Verified by Visa και MasterCard SecureCode των Οργανισμών Πληρωμών Visa και MasterCard αντίστοιχα, μέσω του ασφαλούς server πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς.

Start
Twitter Feed

Microposts παγκόσμιων οργανισμών που έχουν επιλεχθεί σαν μέλη της δημόσιας λίστας : is_Magnesia_gr του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας. Μέλη της λίστας είναι οι παρακάτω οργανισμοί:

 • WFP Media @WFP_Media Stories about hunger, nutrition, and the work of the UN World Food Programme selected by the Communications and Social Media team at WFP.
 • UN Human Rights @UNrightswire Official Twitter account of the United Nations Human Rights office
 • UNICEF @UNICEF 
  promotes the rights and wellbeing of every child in 190 countries and territories, with a special focus on reaching those in greatest need.
 • World Food Programme @WFP
  Fighting hunger worldwide. The United Nations World Food Programme is the world's largest humanitarian agency on the front lines against hunger.
 • Human Rights Watch @hrw
  HRW provides timely information about #humanrights crises in 90+ countries.
 • WHO @WHO
  Official Twitter account of the World Health Organization, the United Nations' health agency
 • UN Refugee Agency @Refugees
  The official account of UNHCR. Follow us as we provide vital aid and protection to the forcibly displaced around the world.
Η λίστα ενημερώνεται διαρκώς με νέους Twitter λογαριασμούς

Είστε μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας;
Επωφεληθείτε από τις νέες υπηρεσίες μας